HEALING

SELVHELBREDELSE

Healing er en alternativ helbredelsesmetode, hvor jeg arbejder som en kanal for helbredende energier.

Healing har optrådt i mange former op gennem historien, og til trods for at der er ikke lægevidenskabelig dokumentation for effekten af healing, har jeg oplevet stor forandring hos de klienter, der modtager healing hos mig.
Hvis du har svært ved at forlige dig med ideen om spirituelle energier og healing, så se på det med samme øjne som på placebo-effekten, der er lægevidenskabeligt evidensbaseret.

Både healing og placebo har en positiv effekt på de centrale neurobiologiske forandringer i kroppen. Placebo betyder ”at behage” og ved som behandler at have en empatisk lyttende tilgang til klienten i forbindelse med healing, går jeg ind i energien og møder kroppens behov for at bliv set og hørt, så den får mulighed for at heale de traumer der ligger til grund for eventuelle fysiske eller psykiske symptomer.

Gennem flere workshops hos blandt andre Robert Peng og Timothy Dunphy har jeg udviklet mine evner for at arbejde med healende energier på et højere plan.

I kombination med clairvoyance og -sentience har jeg lært at arbejde målrettet med disse energier til gavn for mine klienter.

Min fornemste opgave er at hjælpe dig til at komme i kontakt med din krops egne selvhelbredende energier.

Vi har dem alle sammen. Tænk på et knæ med en hudafskrabning. Ud over at rense såret behøver du intet gøre. Kroppen og kroppens celler ved præcist, hvordan den skal hele såret op, så knæet bliver fint igen.

På en spirituel, kærlig, omsorgsfuld og autentisk måde hjælper jeg dig til at heale traumer på celleplan, så du bliver i stand til at få kontakt til dine egne selvhelbredende energier, og arbejde videre med dem efter du har været hos mig.

Anne Dagø Krogh